Bistro 't Olde Stadhuus

Markt 3
7731DB Ommen
T 0529-463728
Bekijk onze website
Ommen

"t Olde Stadhuus staat voor ambachtelijk en huisgemaakt. Wij bezorgen onze gasten een Culinair Avontuur. Zowel ons gebak als de lunch als bistro gerechten worden op ambachtelijke wijze bereid. Naast vlees vind u ook veel vis op de kaart.

Midden in het kloppend hart van Ommen is restaurant 't Olde Stadhuus (voormalig Het Burgemeestertje) gevestigd. Ons karakteristieke gebouw kent een rijke historie. Het ruim vijf eeuwen oude gebouw deed in het begin dienst als tolhuis voor het veer over de Vecht. Vanaf 1492 diende het pand als bruggenmeestershuis en later als stadhuis, kantongerecht, stadsherberg en nu een restaurant.


In het voormalig stadhuis zijn naast de bistro, een kunstgalerij en een museum gehuisvest. U bent vanaf 10.30 uur van harte welkom om een kopje koffie of verse thee met ons huisgemaakt appelgebak met cranberries te proeven. Vanaf 12.30 uur bieden wij een lunchkaart met onder andere salades, luxe broodjes, pannenkoeken en diverse plates. Uiteraard kunt u een van onze befaamde ijscoupecreaties bestellen.