Hampshire Paping Hotel&Spa (+ Verkooppunt)

Stationsweg 29
7731AX Ommen
T 0529 451 945
Bekijk onze website
Ommen

Hampshire Hotel & SPA – Ommen ligt in het Vechtdal in de provincie Overijssel. De ligging van het hotel biedt een scala aan mogelijkheden. Het NS-station bevindt zich op loopafstand van het hotel.

Het centrum van Ommen ligt om de hoek en op 800 meter lopen staat u aan de oever van de rivier De Vecht. Daarbij ligt het hotel direct aan het eeuwenoude Laerbos en midden in het Vechtdal Overijssel: een prachtig gebied met bossen, landgoederen, heidevelden en pittoreske dorpjes. Een ideaal vertrekpunt dus om eindeloze wandel- en fietstochten te maken.

Wandelen & omgeving                                                                                                        

Veel actieve wandelaars zijn waarschijnlijk al bekend met het ‘Pieterpad’. De langste wandelroute van Nederland, van in totaal 485 kilometer, die loopt van Pieterburen in Groningen tot de Sint-Pietersberg in Zuid-Limburg. Vanuit het hotel kunt u zo het Pieterpad opstappen om de etappe van Ommen naar Hellendoorn (20 kilometer) te wandelen. Tevens is het hotel een goed beginpunt voor het Vechtdalpad. Even zin in een middagje winkelen of op een terras zitten? Dan is de gezellige binnenstad van Ommen the place to beLees meer…

Beauty & wellness

Na het wandelen, fietsen of winkelen kunt u helemaal tot rust komen in het uitgebreide sauna- en beautycentrum van het hotel. Alles is hier aanwezig: royale binnensauna met kleurentherapie, Turks stoombad, infraroodcabine, gekoeld dompelbad, Finse buitensauna, Arctic lavendelsauna, whirlpool, zoutwater binnenzwembad, solarium, saunarestaurant en een prachtige saunatuin met terras, vijver en ligweide. Daarnaast zijn er tal van ontspannende behandelingen mogelijk in de beautysalons. Sauna & Beauty Ommen is aangesloten bij de Sellect Wellness Group (voorheen Thermen & Beauty Group)

Restaurant

Sluit de dag af met een heerlijk diner in Restaurant Paping. In de keuken wordt met passie gekookt. Onze Vechtdalkok maakt gebruik van zoveel mogelijk lokale Vechtdal producten. Hier geniet u niet alleen van al het heerlijks dat de Vechtdalkok op uw bord tovert en de wijnen die daarbij horen, maar zeker ook van de ambiance. Naast de grote dinerkaart is er ook een kleine kaart met lunchgerechten. Daarbij mag de Vechtdalkok graag koken aan de hand van een thema, zoals ‘asperges’ in juni , ‘mosselen’ in september en ‘paddenstoelen’ in oktober. Dus, laat u lekker verrassen.

Zorg op Locatie

Hotel Paping is aangesloten bij Zorg op Locatie. Stel, u heeft dagelijks hulp nodig of een aandoening of ziekte waarvoor regelmatig zorg nodig is. Laat u uw vakantie dan schieten? Dat hoeft niet en juist op het moment van ziekte is er even tussen uit gaan vaak van grote meerwaarde. www.zorgoplocatie.nl