ABCombi (+ Verkooppunt)

Varsenerstraat 7
7731DC Ommen
T 0529 - 451 892
Bekijk onze website
Ommen

ABCombi levert drukwerk voor zowel particulier als bedrijven Op dit moment zijn wij ruim 10 jaar actief op het gebied van ontwerpen en printen.

ABCombi levert drukwerk voor zowel particulier als bedrijven
Op dit moment zijn wij ruim 10 jaar actief op het gebied van ontwerpen en printen.
 
Was dit in het verleden grotendeels voor de zakelijke markt, langzamerhand zijn we uitgegroeid naar een kopie en printshop die in Ommen en omstreken een ruime bekendheid heeft gekregen.We hebben een volledig ingerichte print en kopij corner waar we u kunnen helpen met de meest uitéénlopende print- kopieer- en drukwerkopdrachten. Naast het afdrukken kunnen wij ook verzamelen, inbinden en op maat snijden. Wilt u uw documenten gelamineerd hebben dan kunt u ook bij ons terecht, wij kunnen tot A3 formaat lamineren.
 
Voor het kleinschalige kopieer en printwerk beschikken wij over de Sharp MX-2600n multyfuncional. Deze machine kan tot A3W printen, tot een dikte van 256grams papier en daarnaast ook sorteren en nieten tot 15 vellen, met andere woorden dit kan gebruikt worden om niet al te grote documenten tot 60 pagina’s A4 te verzamelen en te nieten. Voor dikkere documenten maken wij gebruik van kunststof bindruggen of O-Wire-O (metalen) bindruggen, en daarnaast kunnen wij ook thermisch inbinden. Ook kunnen wij uw documenten inscannen en digitaliseren zodat u ze op een schijf of DVD kunt archiveren.De machine heeft dermate veel instelmogelijkheden dat wij hebben besloten deze machine uitsluitend zelf te bedienen, hierdoor bent u altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit en betaald u dus nooit voor misdrukken.
 
Of het nu gaat om privé, vereniging of bedrijf, u bent van harte welkom voor informatie of om uw opdrachten te laten maken.