Ommen- Bakkerij van der Most

Varsenerstraat 3
7731DC Ommen
T 0529 45 6262
Bekijk onze website
  • Hier vind je ons ook:
  • E-mail
Ommen

Wij zijn Bakkerij van der Most. Een brood- & banketbakkerij waar 99% van het assortiment op ambachtelijk wijze en met passie wordt vervaardigd.

Ons assortiment loopt uiteen van brood en banket tot aan chocolade en het verzorgen van lunches. Daarnaast zijn wij dé (enige) bakker van het streekproduct uit het Vechtdal: de Dalfser Mop. En zijn wij in 2012 bekroond met de titel 'Bakker met Ster 2012'.

Elke dag maken wij (di)verse brood- & banketspecialiteiten voor onze winkels, diverse zorginstellingen, supermarkten en horecabedrijven. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze gemotiveerde en vakbekwame medewerkers én omdat wij werken met grondstoffen van zeer hoge kwaliteit.

Bakkerij van der Most heeft vijf winkels en één bakkerij. Vanuit deze bakkerij worden de winkels, in Dalfsen, Dedemsvaart, Lemelerveld, Ommen en Raalte, meerdere keren per dag beleverd met producten die vers voor u uit de oven komen. Daarbij geldt dat producten die om 06:00 uur uit de oven komen om 08:00 in de winkel liggen. Verser kan toch niet?