Sauna & Beauty Ommen (+ Verkooppunt)

Stationsweg 29
7731AX Ommen
T 0529-451945
Bekijk onze website
Toon meer foto's
Ommen

Sauna & Beauty Ommen Hampshire Paping Hotel & Spa beschikt over een uitgebreid sauna- en beautycentrum. Als we zeggen uitgebreid dan bedoelen we ook uitgebreid.

Sauna & Beauty Ommen

Wat te denken van een royale binnensauna met kleurentherapie, Turks stoombad met geur- en kleurentherapie, infrarood cabine, gekoeld dompelbad, royale Finse buitensauna, arctic lavendelsauna, whirlpool met kleurentherapie, gevitaliseerd zoutwater binnenzwembad, relaxruimte en een saunarestaurant voor een kop koffie of een lichte maaltijd tussendoor of een gezond diner? En dan hebben we de bijzondere saunatuin met vijver gelegen achter het hotel nog niet eens genoemd. Dus wanneer u toe bent aan rust en ontspanning, zit er vast iets voor u bij.

Compleet beautycentrum                                                                                                               Naast een uitgebreid saunalandschap is er ook nog een compleet beautycentrum. De vakkundige schoonheidsspecialistes van Sauna & Beauty Ommen verwelkomen u graag in één van de vier salons. U kunt hier iedere dag van de week terecht voor tal van huidverbeterende en ontspannende behandelingen. Om te komen tot een op maat gemaakte huidverzorging wordt er door de specialistes gewerkt met de productlijnen Thalgo en Payot. Wat ook kan is genieten van een welverdiende gezicht- of lichaammassage terwijl u wegdroomt op het ritme van een relaxt muziekje. Indien u overnacht bij Hampshire Paping Hotel & SPA kunnen wij u 20% korting aanbieden op de behandelingen in onze salons. Wij adviseren u wel vooraf te reserveren om teleurstelling bij aankomst te voorkomen.

Sauna & Beauty Ommen heeft als eerste in Nederland een Pupa make-up studio. Pupa is hét make-up merk voor vrouwen die houden van design en kwaliteit. Echte aanraders zijn; bruidsmake-up, gelegenheidsmake-up of een make-up workshop door een van onze visagisten.

Saunatuin   Whirlpool Lavendelsauna   _MG_9560_hhweb

 

sauna&Beauty Ommen4

Onze lavendelsauna

Sauna&Beauty Ommen3

Ontspannen in de buitenlucht

Sauna&Beauty Ommen2

Onze schitterende beschutte saunatuin

Sauna&Beauty Ommen1

heerlijk in de luxe whirlpool onder de sterrenhemel