Mohocar Caravans Ommen

Eskampweg 33
7731TA Ommen
T 0529-454425
Bekijk onze website
Toon meer foto's
Ommen

Sinds 1978 zijn we dealer van KIP caravans en met ingang van modeljaar 2015 ook van Weinsberg caravans. Wanneer u op zoek bent naar een ander merk caravan informeer dan eens naar de mogelijkheden.

 

Sinds 1978 zijn we dealer van KIP caravans en met ingang van modeljaar 2015 ook van Weinsberg caravans. Wanneer u op zoek bent naar een ander merk caravan informeer dan eens naar de mogelijkheden. Op ons buitenterrein en in de showroom staan ongeveer 50 occasions. Alle occasions worden afgeleverd met een Bovag onderhoudsbeurt en remmentest, op de caravans boven de € 5000,- geven we 4 jaar garantie mits deze jaarlijks aangeboden worden voor een onderhoudsbeurt 


In de kampeerwinkel hebben we diverse kampeerartikelen, campingmeubelen en vele accessoires op voorraad, ook voor een luifel of tent kunt u bij ons terecht. Begin 2014 hebben we een voortenten-en luifellijn opgezet speciaal voor Kip caravans, wij kunnen voor elk type Kip caravan een luifel of tent leveren.

In onze werkplaats doen we elk jaar talloze onderhoudsbeurten en reparaties aan alle merken caravans, vouwwagens en het kampeerdeel van een kampeerauto. Ook voor aangepassing van uw caravan of voor de inbouw van accessoires kunt u bij ons terecht. Tevens zijn we een Achmea gecertificeerd schadeherstelbedrijf en herstellen we schades voor alle verzekeringsmaatschappijen.

Mohocar

specials

Mohocar

pand