Op ons Boerenerf

Vilstersestraat 28
8151AA Lemelerveld
T 06-46343086
Bekijk onze website
Toon meer foto's
Lemelerveld

Doe de Boer’n Xpeditie ‘Op ons boerenerf’ bevindt zich in het hartje van Overijssel, aan de rand van het dorp Lemelerveld.

Doe de Boer’n Xpeditie

‘Op ons boerenerf’ bevindt zich in het hartje van Overijssel, aan de rand van het dorp Lemelerveld. Op deze prachtige locatie vind je een veelzijdig boerenbedrijf waar van alles te beleven valt.

Ons melkveebedrijf is een moderne boerderij met volop technische snufjes. Tijdens de expeditie ga je met je eigen boerenpaspoort op pad en maak kennis met onze 250 melkkoeien. Je komt langs de melkrobots, de afkalfstal, de stier, het strohok, de uitkijktoren, overal! Ook mag je de kalfjes drinken geven!

Ben jij iemand die graag wil zien, voelen en beleven hoe het er op een boerderij aan toe gaat, dan is de Boer’n Xpeditie echt iets voor jou! Door middel van spelletjes, filmpjes en opdrachten word je al snel een echte boerenhulp!

De Boer'n Xpeditie is ook leuk voor kinderfeestjes! We hebben al vele jarigen een leuke verjaardag kunnen geven.

Naast de Boer’n Xpeditie kun je ook dwalen in het maïsdoolhof, wandelen en speuren langs ‘ons boeren puzzelpad’, het spel ‘WC-borstel werpen’ spelen, overnachten op de camping en nog veel meer.

 

Openingstijden

De Boer’n Xpeditie is het hele jaar geopend. In het hoogseizoen zijn we elke dag open, de rest van het jaar kun je op afspraak langs komen.

In het hoofdseizoen (11 juli - 16 augustus) zijn wij elke dag open van 10.00 - 18.00 uur.

In het naseizoen (17 aug. - 8 okt.) zijn wij open op:

Woensdagmiddag: 13.00 - 18.00 uur

Zaterdag en Zondag : 10.00 - 18.00 uur

 

Mocht u in het naseizoen/winter buiten deze openingstijden willen komen, laat het ons even weten. Zo kunnen we voorkomen dat u voor een dichte deur staat!Kinderfeestjes kunnen het gehele jaar worden gehouden! Voor groepen is er ook de mogelijkheid om buiten openingstijden een afspraak te maken (minimaal 20 personen).

 
 

 

 
Op ons Boerenerf
 
Een boerencamping in het hartje van Overijssel, aan de rand van het dorp Lemelerveld. Naast de rust, ruimte en gezelligheid die de camping biedt, kunt u ook kennis maken met een modern melkveebedrijf.
 
Onze camping
In 1997 is de boerderijcamping opgericht, eerst onder dezelfde naam als het melkveebedrijf: Camping Zorg en Hoop, maar sinds enkele jaren SVR Camping De Vos. Inmiddels zijn we een aantal jaartjes verder en kunnen we gerust stellen dat het zeer succesvol is geweest! We hebben al zeer veel campinggasten mogen ontvangen. Het grootste compliment komt van de campinggasten zelf: ze komen met regelmaat terug om hier, bij ons, vakantie te vieren.
 
De gasten kunnen ook een bericht achterlaten in ons gastenboek, enkele citaten hieruit zijn:
 
 
Gastvrijheid en gezelligheid
Overweldigende bloemenpracht
De vele skelters en fietsjes
Net en schoon sanitair
Het verzorgde terrein
 
Wist u dat onze camping met een 9,4 beoordeeld wordt op zoover.nl? Lees hier de reacties.
We hebben in 2014 ook de Zoover Highly Recommended Award gewonnen! Een mooie beloning voor ons werk.
 
 
Indruk krijgen van onze camping?
Bekijk onze commercial in het tabblad video's. In het midden van de film zie je wat beelden van de camping en het maisdoolhof.
 
 
Groot Sallands Maïsdoolhof
 
Het Groot Sallands Maïsdoolhof is een doolhof, uitgezet op ongeveer 3,5 hectare maïs. Dit zijn wel 5 voetbalvelden aan elkaar! Om jullie een kijkje te kunnen laten nemen in dit maïsveld, hebben wij een parcours van een aantal kilometer uitgefreesd. Doordat je niet boven de maïsplanten uit kunt komen veranderd dit ‘normale' maïsdoolhof in een uitdagend avontuur voor jong en oud!
 
Wanneer je de uitkijktoren hebt gevonden die in het midden van het doolhof staat, kun je genieten van het geweldige uitzicht en kijken waar de rest loopt te dwalen. Na een intensieve speurtocht is het rustig genieten van het typische Sallandse landschap op ons terras, waar voor elk wat wils is.
 
Een bezoekje aan ons maïsdoolhof is niet alleen heel erg leuk, maar ook nog eens buitengewoon leerzaam! In het doolhof zijn namelijk een aantal informatieborden te vinden waarop te zien is hoe het maïsdoolhof gema
akt is en waarop de nodige informatie over hedendaagse landbouw staat.
 
We hebben elk jaar een nieuw thema. Laat je tijdens je tocht verassen door een leuke speurtocht. Naast de spelletjes in het doolhof staan er informatieborden met weetjes over het platteland en de omgeving.
 
Vanaf zaterdag 11 juli tot maandag 17 augustus zijn we dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur.
 
 

Poster Boeren Xpeditie

Boer'n Expeditie Koeien aaien

Boer'n Expeditie koeien voeren

De koeien

Maisdoolhof kinderfeestje

Maisdoolhof

Melkrobot

WC-borstel werpen

Op ons boerenerf Commercial

Bekijk hier onze commercial