Natuurcamping De Lemeler Esch (+Verkooppunt)

Lemelerweg 16
8148PC Lemele
T 0572-331243
Bekijk onze website
Lemele

De Lemeler Esch, natuurcamping in Nederland Kom Genieten & Ontdekken bij De Lemeler Esch; een middelgrote eigentijdse natuur camping bij Ommen in Nederland.

Wij zijn iedere dag open vanaf 10.00 uur.
Kom elke zondag t/m maart samen met uw (klein)kinderen heerlijk genieten van onze Family Sunday!
 
Aan de voet van de Lemeler- en Archemerberg vindt u Boscafé Lemele. Een mooi startpunt van het Wandelnetwerk.
Op ons terras kunt u genieten van een kop koffie met lekkers, lunch of in de weekenden en het hoogseizoen ook diner. Groepen kunnen het hele jaar door dineren op aanvraag. Kom genieten & ontdekken in rust, ruimte en natuur.
 
Kinderen vermaken zich op de speeltoestellen, gaan op ontdekkingstocht in het speelbos of bakken broodjes en marshmallows bij het houtvuur op het terras. Bij minder goed weer kunnen kinderen een spelletje spelen in de Serre of kan er een boek uit de boekenkast gelezen worden.
 
Voor verjaardagen en andere bijeenkomsten hebben wij ook allerlei mogelijkheden. Keuze uit verschillende activiteiten en ook buffetten. Mail voor meer informatie naar info@lemeleresch.nl
 
Startpunt van wandelroutes
 
Wandelen is stilstaan bij dingen die anders aan je voorbij gaan.
Wij zijn startpunt in het Wandelnetwerk Vechtdal en 2 routes gaan over ons terrein en u loopt zo de Lemeler en Archemerberg op. Zelf hebben we nog meer routes gemaakt.  Er is voldoende parkeergelegenheid.