Toscana Hardenberg

Brugterweg 9
7772BD Hardenberg
T 0523 – 261 373
Bekijk onze website
Hardenberg

Passie voor ijs! Henrie en Ina met hun team nodigen je graag uit voor een smaakbelevenis aan de Bruchterweg 9 in Hardenberg (naast de ABN AMRO Bank en Printsjop).

Onze salon is op een mooie plek gevestigd met voldoende parkeergelegenheid. Met ruim 48 ijssmaken en uitgebreide ijscoupe en koffiekaart is er voor elk wat wils!

 

 

Koffie

Bij Toscana Hardenberg bent u ook van harte welkom voor een heerlijk Italiaans bakje koffie. We hebben een uitgebreide menukaart met vele soorten koffie. We voeren het merk van Smid&Dorlas koffiebranders. Bij de koffie hebben we ook eigengemaakte kruidkoek en heerlijke appeltaart.

IJSpas

Bij Toscana Hardenberg hebben we het perfecte cadeau voor elke gelegenheid. De ijspas deze pas kunt u steeds opwaarderen als hij leeg is. Deze ijspassen hebben we met de startbedragen van 10, 15, 20 en 25 euro.

Bonbons

Een bonbon produceren die qua vormgeving en smaak duidelijk verschilt met de producten van collega chocolatiers. Door de creatieve inbreng van de vakmensen van Chocolaterie Albèrt werden eigen modellen ontworpen met originele smaakcombinaties. De unieke variëteit in bonbons en andere chocolade-artikelen heeft al snel tot ver over de grenzen faam verworven. Aan leveranciers werden (en worden) uitermate strenge eisen gesteld wat betreft de kwaliteit van de grondstoffen. Tijdens het productieproces wordt nauwlettend toegezien of het produkt aan de hoge eisen voldoet. Eisen voor wat betreft smaak, vorm, stevigheid en glans, om maar enkele voorbeelden te noemen. Door de constante controle op het eindproduct kunt u er zeker van zijn dat een bonbon van Chocolaterie Albèrt altijd een delicatesse is. Inmiddels is het assortiment bonbons uitgegroeid tot ruim 80 soorten. Geleverd in melk, puur of witte chocolade. Daarnaast levert Chocolaterie Albèrt verscheidene soorten chocoladewerken, waarvan sommige afhankelijk zijn van het seizoen. Overtuig u zelf van de excellente kwaliteit en proef de verfijnde smaak van de bonbons zoals deze sinds 1982 gestalte hebben gekregen. Dan zult ook u zeggen: Chocolaterie Albèrt, bonbons exclusives. Ook hebben wij suikervrij bonbons.

 

Openingstijden

Mei
ma t/m za:   10.00 - 21.00 uur
zondag: 12.00 - 21.00
(juni, juli en aug.)
ma t/m za:   10.00 - 22.00 uur
zondag 12.00 - 22.00