Landhoeve Zwieseborg (+ Verkooppunt)

Hardenbergerweg 23
7778HP Hardenberg
T 0524-563200
Bekijk onze website
Toon meer foto's
Hardenberg

BIJZONDER WELKOM! Landhoeve Zwieseborg? Dat staat voor heerlijk eten. Voor een piekfijn verzorgd feest of zakelijke bijeenkomst op een prachtige locatie.

 

Voor comfortabel overnachten in ons hotel of een ontspannen vakantie op de camping of in ons gezellige logeerhuis. 

Wat u ook wilt, u bent in ieder geval verzekerd van een zorgeloos verblijf. Want wij maken het onze gasten graag naar de zin. Ook als u of één van uw reisgenoten bijzondere zorg nodig heeft. Ons motto? Iedereen is welkom. Dus graag tot ziens!

 

Landhoeve Zwieseborg ligt in Hardenberg op een prachtige plek aan de oever van de Overijsselse rivier De Vecht.

Centraal gelegen op het erf van Landhoeve Zwieseborg, vindt u restaurant ons restaurant: een fijne pleisterplaats voor fietsers en wandelaars in het Vechtdal vanwege de heerlijke koffie en dito appeltaart. Maar ook voor de lunch of het diner zit u hier goed: onze chef-koks hebben een gevarieerde kaart samengesteld en maken bij de bereiding zoveel mogelijk gebruik van lokale en regionale producten.

En het goede nieuws: lekker hoeft niet duur te zijn! Want naast verschillende vlees- en visgerechten kunt u ook kiezen voor het maandelijkse 3-gangenmenu voor € 21,50. 

 

Met de kinderen erop uit!

 

Kinderen kunnen bij ons spelen op de skelters en de speeltoestellen of een bezoekje brengen aan de kinderboerderij of de dierenweide.

NIEUW is het avonturen pad! Een speeltoestellencircuit met allerlei hindernissen voor jong & oud!

Het speeltoestellencircuit is tegenover ons gezellige, gedeeltelijk overdekte terras zodat ouders heerlijk kunnen genieten van een hapje of drankje terwijl de kinderen kunnen klimmen en klauteren onder toezicht van hun ouders.

Dit maakt ons restaurant een geliefde bestemming voor een familie-uitje of -feest.  Ook leuk: een etentje combineren met een boot- of huifkartocht. Succes verzekerd.

Een uitje in combinatie met een (actieve) activiteit? Ook dat kan.

In samenwerking met Expedition Outdoor bieden wij leuke activiteiten voor groepen.

 

Wilt u informatie over onze mogelijkheden voor uw feest of bijeenkomst? Neem dan van te voren contact met ons op om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat we alle tijd hebben om u te woord te staan.

 

Naast de Zwieseborg bevindt zich de Loozensche Linie. Een mooi fiets-, wandel- en natuurgebied met uitkijktoren en een pontje naar het eiland. Beide rolstoelvriendelijk!

 

Landhoeve Zwieseborg is open voor recreanten mét en zonder handicap. Het hotel beschikt over luxe hotelkamers, waarvan enkele geheel aangepast. Indien nodig kunt u gebruik maken van hulpmiddelen zoals een tillift, douchebrancard, douchestoel etc.

Bent u tijdens uw vakantie aangewezen op zorg? Ons professionele zorgpersoneel regelt het voor u. Als het nodig is zelfs 24 uur per dag!

 

Ook op onze camping, die vanaf dit jaar 25 plaatsen heeft  is iedereen welkom! Een combinatie met het hotel is goed mogelijk.

 

Zorg speelt een belangrijke rol op de landhoeve. Toch is de Zwieseborg niet alleen ingericht voor mensen met een zorgvraag. We proberen juist gasten met en zonder zorgvraag met elkaar te integreren. Omdat onze kamers geen zorguitstraling hebben, maken ook b.v. zakelijke gasten graag gebruik van ons hotel.

 

Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. Maandag t/m donderdag kunt u tot 19.00 uur bij ons binnenlopen om te dineren en op vrijdag t/m zondag tot 20.00 uur.

foto 3

het restaurant

foto 2

het hotel

foto1

Welkom