Vakantiepark 't Hooge Holt (Ook Verkooppunt)

Boslaan 1
7738DD Gramsbergen
T 0529-442100
Bekijk onze website
Toon meer foto's
Gramsbergen

Vakantiepark ’t Hooge Holt in Gramsbergen Overijssel voor een dagje uit of een vakantie! Ons groene en gezellige park bestaat uit meer dan 200 houten Finse Chalets en stenen Villa’s.

 

Familiepark ’t Hooge Holt is de ideale locatie voor zowel kinderen als volwassenen.

De omgeving van Gramsbergen biedt een schat aan activiteiten, waaronder schitterende fiets- en wandelroutes, attractieparken en historische stadjes.

 

U hoeft zich bij ons niet te vervelen. U kunt gebruik maken van de vele faciliteiten op het park. Zoals: binnen- en buiten zwembad(alleen voor gasten), indoor speelwereld de Mad Monkey Jungle, kidsclub met Guus en Gelien, fitnesscentrum, kapsalon, beautysalon/ vitaliteit centrum, horeca (met restaurant, snackbar, bowlingbanen, bar en speelautomaten)Verder heeft het park o.a. een kinderboerderij, tennisbaan, midgetgolf, speeltuin en speelveldjes en fietsverhuur. Bij de receptie is de info- en streekproductenshop.

Alle vier- en zespersoons woningen zijn voorzien van alle gemakken zoals een volledig uitgeruste keuken en een comfortabele badkamer. Afhankelijk van het type woning kunt u ook gebruikmaken van extra voorzieningen zoals bijvoorbeeld een privé sauna.

Villa's

De Villa's op ons vakantiepark

Mad Monkey Jungle

Plezier voor alle kinderen

Mad Monkey Jungle

Fantastisch indoor speelparadijs Mad Monkey Jungle

Midgetgolf

de leuke midgetgolfbaan

Buitenbad

Het buitenbad

Gasterij Spiezz

Kinderfeestje

Speelplaats

Speelarrangement

Flyer Speelarrangement VechtdalCard

Bekijk pdf