Hotel Haersholte (verkooppunt)

Gerner Es 5a
7722RX Dalfsen
T 0529-435666
Bekijk onze website
  • Hier vind je ons ook:
  • E-mail
Dalfsen

Hotel Haersolte, een knus familiehotel waar gastvrijheid en beleving centraal staan. Gelegen op een unieke locatie te midden van bos en natuur en op loopafstand van het historische centrum van Dalfsen

 

Als startpunt van diverse wandel- en fietsroutes biedt hotel Haersolte onderdak tijdens uw vakantie of zakelijke bijeenkomst. het hotel ligt op loopafstand van de onlangs gedane opgravingen van het Trechterbekervolk. Slechts 10 autominuten van Hanzestad Zwolle en Ommen. Goede bedden, rustig gelegen kamers, gratis WIFI en een goed verzorgt ontbijt. Bekijk onze kamers » Voor fietsen is er een overdekte stalling aanwezig met oplaadpunten voor uw elektische fiets. Komt u met openbaar vervoer dan is dit geen probleem, de buurtbus zet u graag af voor het hotel. Wel zo makkelijk!

Feesten en partijen

Trouwen, jubileum, bedrijfs- of familiefeest. Zorgeloos genieten van uw feest is waar wij voor staan! Natuurlijk is onze prachtige tuin hierbij te betrekken. "Ja ik wil!" dat kan op deze unieke locatie desgewenst in de tuin plaatsvinden! Wij zorgen dat de mooiste dag van jullie leven perfect verloopt. Meer over onze trouwlocatie »

Vergaderen

Verschillende ruimtes voorzien van alle benodigde faciliteiten om uw training of zakelijke bijeenkomst perfect te laten verlopen.2 verwarmde trainingszalen en fijne hotelkamers. Een inspirende wandeling begint voor ons hotel. Op landgoed Gerner is het goed vertoeven! Meer over onze zakelijke arrangementen »