Expo Madrid

Tolhuisweg 5
7722HS Dalfsen
T 0529-458585
Bekijk onze website
Dalfsen

U bent van harte welkom bij ons Café-Restaurant-Expo "Madrid".

Naast ons gezellig familierestaurant bieden wij de volgende bijzonderheden voor een leuk dagje uit voor het hele gezin:
 
De Nachtwacht
Onze expositieruimte is speciaal gebouwd voor het meesterwerk van schilder Jan van der Horst: " De Nachtwacht ".Het origineel is 350 jaar geleden ( 1642) geschilderd door Rembrandt van Rijn en hangt in het Rijksmuseum te Amsterdam. Onze buurman Jan van der Horst ooit huisschilder nam het moedige besluit dit wereldberoemde schilderij van Rembrandt na te schilderen en is er na 5 jaar intensieve arbeid ( 1985 - 1990) in geslaagd dit schitterende werk te voltooien. Deze kopie is gemaakt in de oorspronkelijke grootte van 3.90 X 4.80 meter.
 
Vanaf 1992 heeft het nu een plaats gekregen in onze expositieruimte en trekt daar vele bewonderaars.
 
Mocht U een bezoek willen brengen aan Expo Madrid, dan tonen wij U graag een videoband ( 25 minuten) met interessante gegevens over de schilder en de nachtwacht.
 
Midgetgolfbanen 
Deze officiele erkende midgetgolfbaan van 18 holes bevindt zich voor het etablissement en is over een lengte van 100 meter aangelegd.
 
Indoor biljartgolf
Biljartgolf is afgeleid van het populaire midgetgolf. Het spel wordt binnen gespeeld op banen die gemaakt zijn op tafelhoogte. Het bestaat uit 18 banen met verschillende hindernissen. Het spel wordt gespeeld met een biljartkeu. Dit spel is uitermate geschikt voor familiefeestjes, personeelsverenigingen, kinderfeestjes e.d.. Beschikbaar na de herfstvakantie tot de pasen, reservering gewenst.
 
Oud Hollandse spelen 
Een enorme variatie van spelen o.a. sjoelen, stokjesvangspel, bibberspel.
Een gezellig samenzijn terwijl U geniet van een hapje en een drankje.
 
Klootschieten 
Er is een route van ongeveer 1.5 uur beschikbaar.
 

In ons smaakvol ingerichte a la carte restaurant met een sfeervolle openhaard en intieme bar serveren we verrassende creaties uit onze voortreffelijke Hollandse keuken.
Bij ons betekent dineren een culinair feest van voor- tot nagerecht.
Het restaurant biedt plaats aan 40 personen. 

PLATE SERVICE
Ook hiervoor bieden we een ruime accommodatie (ongeveer 100 plaatsen) waarin U kunt genieten van een warme maaltijd, diverse soorten pannenkoeken en snacks. Onze jarenlange ervaring staat borg voor kwaliteit.
SPECIALITEIT HESSUMSE SNITSEL

TERRASSEN
Vooral in de zomermaanden vormen onze terrassen ( 150 plaatsen) een gezellig aanblik, en zijn een unieke gelegenheid voor hen die willen genieten van de landelijke sfeer in Hessum.

ZALEN
Als U iets te vieren heeft hetzij een bruiloft, receptie of partijtje, biedt ons bedrijf door zijn vele voorzieningen uitstekende mogelijkheden om Uw feest tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Onze zalen hebben een capaciteit van 10 tot 400 personen.

 

PARKEERGELEGENHEID
Wij beschikken over voldoende parkeergelegenheid, ook voor Touringcars. 

Openingstijden Café Restaurant Madrid*
Dagelijks vanaf 09.00 uur
Zondags vanaf 11.00 uur

* In de periode November tot/met Februari zijn wij op woensdag gesloten. 

* Wij zijn van 24 december t/m 31 januari alleen voor reserveringen geopend.