Theetuin de Stokte

De Stokte 2
7722VD Dalfsen
T 06-20572656
Bekijk onze website
Dalfsen

Dalfsen in Overijssel heeft een unieke theetuin met terras, mooie veranda en een sfeervolle binnenlocatie is gelegen in het buitengebied, temidden van fiets- en wandelroutes.

Dalfsen in Overijssel heeft een unieke theetuin met terras, mooie veranda en een sfeervolle binnenlocatie is gelegen in het buitengebied, temidden van fiets- en wandelroutes. Hier kunt u genieten van lekker eten en drinken, rust en het uitzicht. Buiten het seizoen kunt u ook het hele jaar terecht bij ons binnen voor een high tea, een workshop, familie-, verjaardags- en vrijgezellenfeesten, een lunch en vergaderen. 
 
Om ons erf grazen koeien, schapen en als u geluk heeft ziet u een ree voorbij komen, buizerds, vlinders, konijnen, de bonte specht en op ons erf... 
 
Biologisch, fairtrade en streekproducten
Bij ons bent u aan het goede adres voor 100% natuurlijk lekker eten. Alles wordt vers bereid en we maken zoveel mogelijk gebruik van producten uit het Vechtdal, biologische en fairtrade producten. We maken geen gebruik van kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen. 
 
High tea
Wij kunnen u een heerlijke en uitgebreide afternoon, high tea of een high tea royaal serveren. Dit is ook te combineren met één van onze arrangementen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.
Heeft u iets te vieren? We denken graag met u mee om van uw feestje iets speciaals te maken. 
U bent onze gast! 
 
In de Theetuin bent u ook van harte welkom voor een kopje thee, koffie of een glaasje fris met een lekker stukje taart, scones, lunch of een boerenijsje.
 
Op loopafstand van de Theetuin kunt u de uitkijktoren van 20 meter hoog beklimmen of een bezoekje brengen aan Pleisterplaats De Stokte. Allebei voor een fantastisch uitzicht over het landschap en de mooie rivier De Vecht. Voor alvast een indruk van de omgeving. 
 
Graag tot ziens! 
Tijd voor uzelf en elkaar. Tijd om te genieten. 
De Stokte 'Meer dan een Theetuin'.