Camping Starnbosch (+ Verkooppunt)

Sterrebosweg 4
7722KG Dalfsen
T 0529-431571
Bekijk onze website
Toon meer foto's
Dalfsen

Houdt u van een ongedwongen kampeervakantie in een bosrijke omgeving? Op camping Starnbosch in Dalfsen kampeert u in het bos zoals u dat wenst; knus tussen de bomen in het bosgedeelte.

 

Houdt u van een ongedwongen kampeervakantie in een bosrijke omgeving? Op camping Starnbosch in Dalfsen kampeert u in het bos zoals u dat wenst; knus tussen de bomen in het bosgedeelte met een tent of vouwwagen of op één van de ruime kampeervelden op het parkgedeelte. 

Daarnaast beschikt de camping over allerlei praktische voorzieningen om uw kampeervakantie zo aangenaam en relaxed mogelijk te maken. Zoals: schoon sanitair, een winkeltje met dagelijks vers brood, speeltuintjes en recreatie voor de kinderen én ons overdekt zwembad met afschuifbare overkapping.

Om uw verblijf op camping Starnbosch zo aangenaam mogelijk te maken zijn er allerlei praktische faciliteiten op de camping. Een winkeltje met dagelijks verse broodjes, wasserette, speeltuintjes op de camping en sinds 2011 is het zwembad overdekt met en afschuifbare overkapping. Daarnaast is er een receptie met uitgebreide toeristische informatie en u kunt hier ook dames- en herenfietsen huren met kinderzitjes of een aanhangfiets. Wanneer u de omgeving wilt verkennen zijn er fiets- en wandelkaarten te koop.

Camping Starnbosch

zwembad

Camping Starnbosch

luchtfoto